30-aastane Sock võitis eduka karjääri jooksul paarismängus kahel korral Wimbledoni ja korra USA lahtised ning kodusel slämmiturniiril triumfeeris ta ka segapaarismängus. Lisaks krooniti Sock 2016. aastal segapaarismängus olümpiavõitjaks ning Rios teenis ta pronksmedali ka paarismängus.

Üksikmängus jäi tema säravaimaks saavutuseks Pariisi Masters turniiri võitmine. Kokku teenis ta üksikmängus neli ATP tiitlit.

„Need 14 aastat on olnud täis mälestusi, mida ma ei unusta kunagi. Alates neljast suure slämmi tiitlist, olümpiakulla ja -pronksi, üksik- ja paarismängu esikümne kohast kuni Davis Cupil ja Laver Cupil võistlemiseni välja, on see olnud rohkem, kui oleksin osanud unistada. Aga ilma paljude inimeste abita poleks see juhtunud,“ sõnas Sock sotsiaalmeedias.

Sportlaskarjääri ei plaani ameeriklane aga veel lõpetada, sest järgmiseks hooajaks sõlmis ta lepingu pickleball'i (minitennis) profiliigaga.

Täna algavatel USA lahtistel lööb Sock kaasa vaid paarismängus, kus tema partneriks on samuti karjääri lõpetav John Isner (ATP 157.). Avaringis lähevad ameeriklased vastamisi USA-Prantsusmaa paariga Robert Galloway/Albano Olivetti.

Ka eestlastel on Sockiga omamoodi seos, sest 2018. aasta Prantsusmaa lahtiste avaringis sai Jürgen Zopp tema vastu oma karjääri suurima võidu, kui alistas pea neljatunnise lahingu järel toonase maailma 14. reketi 6:7 (4), 6:2, 7:6 (5), 4:6, 6:3.