Prantsusmaa alustas kohtumist paremini ning pärast 33:26 võidetud avaveerandaega mindi poolajapausile 54:49 eduseisul. Kolmanda veerandaja lõpus tegid prantslased 9:0 vahespurdi, mis tähendas, et enne viimast veerandaega leidis Läti ennast 12-punktilisest kaotusseisust.

Otsustaval neljandikul tegid lätlased aga kiirelt vahe tasa ja kuigi viimase minuti eel oldi veel 86:83 kaotusseisus, siis Rolands Šmitsi ja Arturs Žagarsi korvid tõid lõunanaabritele magusa 88:86 võidu.

Žagars ja Šmits kerkisid ka võitjate resultatiivseimaks, visates vastavalt 22 ja 20 punkti. Davis Bertans lisas 15 silma. Prantsusmaa poolelt sai 27 punkti kirja Evan Fournier, Guerschon Yabusele viskas 18 ning Nicolas Batum 13 punkti.

Esimest korda MM-il mängiv Läti kindlustas ühtlasi edasipääsu vahegruppi. Sarnaselt neile jätkab H-alagrupis täiseduga ka Kanada. Prantsusmaa ja Liibanoni (mõlemal kaks kaotust) jaoks lõppeb turniir omavahelise mänguga.

E-alagrupis mängiv Soome minetas aga edasipääsu lootused, kui Jaapanilt saadi 98:88 kaotus. Kusjuures kolmanda veerandaja lõpus juhtisid põhjanaabrid veel koguni 18 punktiga, aga otsustaval neljandikul nende mäng lagunes ja hoopis Jaapan avas võiduarve.

Jaapani parimana viskas Josh Hawkinson viskas 28 punkti ja noppis 19 lauapalli. Soomlaste poolelt sai kaksikduubli kirja Lauri Markkanen, kes kogus 27 punkti ja 12 lauapalli.

E-alagrupis jätkab täiseduga Saksamaa ning teise edasipääseja selgitavad omavahelises mängus Jaapan ja Austraalia.

D-alagrupis kindlustas Montenegro kõrval edasipääsu ka Leedu, kes alistas 96:66 Mehhiko. Jonas Valanciunas tõi leedu kasuks 15 punkti ja noppis 12 lauapalli. Rokas Jokubaitise panustas 15 ja Mindaugas Kuzminskas 14 silmaga.