Tänavusel suvel on jalgpalliturul tugevasti tooni andnud Saudi Araabia, kes on meeletute rahasummade eest meelitanud enda meeskonda vutimaailma tõelisi suurnimesid. Loomulikult tahtsid saudid ka argentiinlast Lionel Messit, kuid tema otsustas hoopis USA-sse siirduda. Praeguseks on läinud nii, et Saudi Araabia puhul räägitakse ainult rahast, kuid USA ja Messi on fookuses tema imelise mänguoskuste tõttu. Tõele au andes tekkis USA-s Messi-maania juba enne tema väljakule astumist ning Florida tänavatelt võis osta kõiksuguseid suupisteid ja kaupu, mis olid kuidagi tema nimega seotud.

Enne Messi USA-sse saabumist oli Inter Major League Socceri (MLS) kõige kehvem klubi. 22. juulil tõmbas ta esimest korda Miami klubi särgi selga ja kõik muutus. Loomulikult olid abiks Barcelonast pärit sõbrad Sergio Busquets ja Jordi Alba.

Uue traditsiooni kohaselt mängitakse Põhja-Ameerikas suvekuudel USA, Kanada ja Mehhiko klubide osalusel liigakarikat ning just selles sarjas Messi oma ristsed saigi. Seni järjepanu kaotanud klubi alistas Messi eestvedamisel järjest seitse klubi ja tänu sellele võitis 2018. aastal asutatud tiim oma esimese karika. Teel tiitlini kogunes Messi arvele koguni kümme väravat.

LP tegi ülevaate, mida peaks Messi, Miami Interi, MLS-i ja üldse USA jalgpalli kohta teadma.