„Enda puhul tundsin, et andsin endast kõik. Ma ei tea, kas me tiimina uskusime, et me suudame. Kolmas geim oli eriti valus. Lasime pead liiga kiirelt norgu. Vastas oli hea tiim, kes teeb ka häid asju. Ei tohiks laste end niimoodi mõjutada. Tuleb uskuda, et suudame,“ sõnas Kiviloo.

„Oleme hästi emotsionaalne ja kokkuhoidev tiim. Kui üks mängija tunneb, et tal ei tule välja ja laseb pea norgu, mõjutab see kogu tiimi.“

Mängu murdepunkt oli kolmanda geimi algus, mil Slovakkia pääses 7:0 juhtima ja viis geimi 25:9 võiduni. Mis sellel perioodil viltu läks?

„Meil oli natuke probleeme mänguplaani kaitsekohtade jälgimisega. Ka siis, kui 0:7 tuli temporündaja servist. Kõik rünnakud, mis me sinnapoole panime, oleksid pidanud minema selle temporündaja peale, aga me ei suutnud kahjuks palli üle võrgu sinna toimetada ja nii nad alguses nii palju punkte said,“ sõnas Kiviloo.

Vaata videost, mida ütles Kiviloo naiskonna pingete kohta enne mängu ning kuidas vaatab ta homsele mängule Hispaaniaga, mis tuleb edasipääsu lootes kindlasti 3:0 võita!