Nimelt on vigastusest taastuv Neymar valitud Brasiilia koondisse, mis kohtub paari nädala pärast Boliivia ja Peruuga, kirjutab sakslaste Bild.

Brasiilia koondise kutse on Al-Hilali portugallasest peatreeneri Jorge Jesusi välja vihastanud.

„Ta ei tohiks olla Brasiilia koondise jaoks saadaval. Ta ei tohiks sinna reisida, ta ei ole terve ja taastub,“ ütles Jesus Bildi andmetel.

„Ma ei tea, miks ta on vigastatud mängijana Brasiilia koondises. Võib-olla sunnitakse teda Brasiiliasse minema. Ta ei lähe sinna, sest ta ei saa mängida. Ta ei saa isegi treenida, kuidas oleks siis mängimine võimalik? See on teema, mida tuleb arutada. Ma ei näe võimalust, et Neymar reisiks Brasiiliasse,“ lisas Jesus.

Peatreeneri väitel sai Neymar hiljuti hüppeliigese vigastuse.

Globo.com-i andmetel on aga Neymar viimastel nädalatel osalenud PSG treeningutel ning lõi augusti alguses PSG eest kaks väravat kohtumises Lõuna-Korea klubi Jeonbukiga.

Lisaks on Brasiilia vutitäht sattunud keskkonnaaktivistide kriitika alla, sest Neymar reisis Pariisist rikkasse naftariiki Boeng 747 hiigellennukiga.

„Vau! Terve Boeing 747 ühele rikkale inimesele lendamiseks. Mida kuradit, kus on Greta Thunberg oma raevuga,“ kommenteeris üks vihane aktivist, vahendab Taani ajaleht BT.

31-aastane Neymar liitus Al-Hilaliga nädal tagasi.