36-aastane Taaramäe stardib enda karjääri seitsmendal Vueltal, mis on kolmas Intermarche-Circus-Wanty särgis. Tunamullu võitis Taaramäe suurtuuri kolmanda etapi ja kandis kaks päeva liidrisärki. Eelmine aasta pidi ta Vuelta haiguse tõttu pooleli jätma.

Taaramäe tiimi kooseisu kuuluvad veel ka Rui Costa, Kobe Goossens, Rune Herregodts, Julius Johansen, Hugo Page, Gerben Thijssen ja Boy van Poppe.

„Eks ma selle etapivõidu peale pean minema, taastumine ei ole mul nii hea, et seda kolmenädalast satsi jahtida. Tahaks ühe esikümnes finiši ära teha suurel velotuuril, aga eks see läheb natuke raskeks,“ rääkis Taaramäe juunis ERR-ile. „Tegelikult olen velotuuri sees ühe päeva sõitja, eks pean Vueltale minema ja seda ühte päeva jahtima. Olen seda teinud ja olen selleks endiselt võimeline, mu tase on sama, mis kümme aastat tagasi.“

Vuleta algab 26. augustil Barcelonas ja lõppeb 17. septembril Madridis. Tiitlikaitsjana tuleb starti belglane Remco Evenepoel (Soudal–Quick-Step). Stardis on ka valitsev Tour De France´i võitja Jonas Vingegaard (Team Jumbo–Visma).