Meeskonna spordidirektor Janar Taltsi sõnul on suure mängu jaoks suurt meest vaja. „Eelmisel hooajal oli näha, et kui meeskonnas on päris pikk olemas, siis on mäng mitmekülgsem. Menzies on juba pisut kogenum mängija ja oskab korvi alla väga hästi kohta teha. Kui tahame suurt mängu mängida, siis on ikka suurt meest korvi alla vaja,“ ütles Talts.

Ta lisas: „Nüüd on meeskond koos ja saame hakata täiskoosseisus hooajaks valmistuma. Järgmisel nädalal saavad mehed Kääriku laagris üksteisega lähemalt tuttavaks ja esimesed kontrollmängud on juba augusti lõpus.“

27aastane Aaron Menzies alustas eelmist hooaega Saksamaa esiliigas Dresden Titansi ridades ja seal peetud seitsme mänguga kogus keskmiselt 8,6 punkti ja 6,0 lauapalli mängus. Novembris siirdus Menzies aga tagasi kodumaale Leicester Ridersi ridadesse ning hooaja ülejäänud 21 mänguga sai kirja keskmiselt 5,3 punkti ja 4,9 lauapalli. Eelmised kaks hooaega mängis Menzies Hispaania esiliigas ning enne seda ülikoolikorvpalli USAs Sain Mary’s Gaelsi ja Seattle Redhawks ridades.