Aastail 2020 kuni 2022 kuulus Burgose süsteemi Kristian Kullamäe, kuid neist viimasel hooajal kukkus meeskond Hispaania meistrisarjast esiliigasse ja eestlane lahkus satsist. Mullu üritas San Pablo tiim tõusta tagasi tippseltskonda, kuid otsustavas Leb Oro finaalmängus jäid nad 83 : 95 alla Palenciale.

Hispaania spordiajakirjaniku Roman Romero sõnul on Vene ja Burgos käed löönud, puudu on vaid klubi ametlik teade.

2019. ja 2020. aasta kevadel meistrite liiga võitnud ning ACB liigas esikuuikus lõpetanud San Pablo klubi selge siht on naasmine kõrgliigasse. Meeskonnaga on juba liitunud seitse uut mängijat, kelle seas on ameeriklased Micah Speight (viimati Andorra), Prince Ali (Fuenlabrada), Luke Fischer (Real Betis) ning Kongost pärit suur äär Jonathan Kasibabu (Palencia). Vene oleks klubis kaheksas uus mees.

203 cm pikkune Vene kuulus aastatel 2006 kuni 2016 Kaunase Žalgirise süsteemi, kust ta käis muu hulgas laenul lätlaste Riia VEF-is ja Saksamaa satsis Ludwigsburg. Järgnevatel hooaegadel esindas Eesti koondislane venelaste Nižni Novgorodi, Itaalia kõrgliigameeskondi Reggiana ja Varese, prantslaste Limogesi ning hispaanlaste Manresat, Fuenlabradat ja Gran Canariat. Žalgirise ja Gran Canaria ridades on eestlane käinud platsil 63 Euroliiga mängus. Mullu möllas 32-aastane Vene Iisraeli klubis Jeruusalemma Hapoel, kellega koos nad jõudsid välja meistrite liiga finaali.