Põhiturniiri täiseduga lõpetanud Gintra lõi kohtumise avavärava 42. minutil, kui pika söödukombinatsiooni järel Seina Kashima saatis nahkkera Victoria Vihmani selja taha. Teise poolaja alguses tekkis Floral hea võimalus viigistamiseks, ent Jaanika Volkovi lõi lähedalt napilt üle värava.

Teist poolaega domineeris edasi Gintra, kuid rohkem väravaid publik ei näinud ning leedulannad võitsidki mängu 1 : 0. Flora peatreeneri ülesandeid täitnud Maria Sootak ütles pärast kohtumist, et Flora ei jäänud Gintrale taktikaliselt alla, vaid pigem jäi puudu lõppviimistlusest. „See polnud nagu iga teine Gintra mäng, pigem oli tunda finaalitunnet. Esimesel poolajal oli meil mingisugune vibratsioon sees, aga vastane toimetas täpselt nii nagu ootasime. Teisel poolajal saime keskväljal rohkem mängu, pääsesime kiirrünnakutele, kuid me ei olnud vastase kolmandikul piisavalt kannatlikud või külma peaga,“ ütles Sootak jalgpalliliidu vahendusel.

Sootak ütles, et hõbemedalitega täitis Flora oma miinimumeesmärgi. „Tahtsime mängida finaalis, seda me tegime, aga üldeesmärk oli ikka esikoht. Samas meil on hea meel, et saime Balti liiga mänge mängida – need on vajalikud. Kui me saaksime Gintraga igal nädalal mängida, siis poleks meistrite liiga proovikividega seoses küsimustki, mängutempo on niivõrd kvaliteetne,“ lisas ta.

Balti liiga põhihooajal teenis Flora neli võitu ja ühe kaotuse, lõpetades leedulannade järel teisel kohal. Poolfinaalis alistas Flora 3 : 1 Saku Sportinguga.