Paide linnastaadionil toimunud kohtumise avavärava lõi Tammeka, kui Kevin Mätas realiseeris 11. minutil penalti. Paide asus jahtima viigiväravat ning viie minuti pärast saatis neid edu, kui nahkkera toimetas võrku Silver Alex Kelder. Järgmist väravat ei tulnud kaua oodata. 21. minutil suunas Siim Luts väravasse Tammeka kaitsemängijast õhku jäänud palli ning viis kodumeeskonna juhtima. Kuus minutit hiljem lõi Paide kolmanda värava Karl Mööl.

Tammeka ei jätnud jonni ning 37. minutil lõi Carl Robert Mägimets ühe värava tagasi. Enne poolajapausi nähti veel ka kuuendat tabamust, kui 39. minutil keerutas Tammeka poolt karistuslöögi väravasse Artur Uljanov. 15-minutilisele pausile mindi 3 : 3 viigiseisul.

Paide alustas teist poolaega võimsalt ning 53. minutil viis Henar Riiberg kodumeeskonna 11 meetri karistuslöögist juhtima. Kuus minutit hiljem lõi Riiberg teise tabamuse, kui suunas peaga võrku Mööli tsenderduse. 63. minutil vormistas Riiberg kolmanda väravaga kübaratriki ja kindlustas Paidele vajalikud kolm punkti.

Paide Linnameeskond tõusis liigatabelis 32 punktiga kolmandale kohale. Tartu Tammeka hoiab 19 punktiga üheksandat kohta.