Narva Trans asus Laagri kunstmurustaadionil toimund kohtumist kiirelt juhtima, kui 13. minutil lõi Aleksandr Volkovi läbisöödu järel värava Daniil Tarassenkov. Järgnevad minutid avapoolajal kulgesid Transi taktikepi all, kuid Laagri väravavõrku teistkordselt lahti muukida ei suudetud ja pausile mindi 1 : 0 eduseisus.

Trans jätkas teisel poolajal Harju survestamist. Piirilinna klubil avanes poolaja keskel suurepärane võimalus eduseis kahekordistada, kuid Volkov lõi nahkkera latti. Kolmandal lisaminutil sai Trans oma tahtmise, kui Mark Maksimkin lõi Volkovi löögist tagasipõrkunud palli võrku. Rohkem kohtumises väravaid ei löödud ning Trans võttis 2 : 0 võidu.

Teise järjestikuse võidu teeninud Narva Trans jätkab liigatabelis 28 punktiga kaheksandal kohal, kuid pronksikoht on kõigest kolme punkti kaugusel. Harju JK Laagri on 15 punktiga liiga viimane.

Homme toimub Premium liigas kaks kohtumist. Kell 17.00 mängivad omavahel Paide Linnameeskond ja Tartu Tammeka ja 19.00 pannakse pall mängu Pärnu Vapruse ja Nõmme Kalju vahel.