Mitmetes Euroopa liigades mänginud ameeriklasest tagamängija esindas möödunud hooajal Belgia-Hollandi liigas Telenet Giants Antwerp meeskonda, kus kogus 20 mänguga keskmiselt 12,3 punkti, 4,4 resultatiivset söötu ja 2,1 lauapalli. Lisaks BNXT liigale on Bradford mänginud Itaalia Serie A Dolomiti Energia Trentino meeskonnas, Belgia meistriliiga Circus Brusselsi ja ungarlaste Egis Kormendi ridades.

„Desonta ilmus vaatevälja alles nädal tagasi ja on oma tüübilt täpselt selline mängija, keda otsisime. Ta on atleetlik, väga hea 1-1 kaitses perimeetril ja rünnakul hea läbimurdja, kes on võimeline ise skoorima ja teistele viskeid looma,“ kirjeldas meeskonna peatreener Heiko Rannula värskeimat täiendust pressiteate vahendusel. „Tal on ka piisavalt kogemusi tugevates liigades ning eurosarjades ja näen temas kindlasti meeskonna ühte liidrit.“

BC Kalev/Cramo läheb hooajale vastu tagamängijate Desonta Bradford, Oleksandr Kovliar, Martin Dorbek, Mikk Jurkatamm, Leemet Böckler ja Kaspar Kitsinguga. Ääremängijatest on tiimis Hugo Toom, Tanel Kurbas, Kregor Hermet ja Mihkel Kirves ning keskmängijatest Rauno Nurger ja Manny Suarez.

Kui plaanides muutusi ei tule, tähendab meeskonna komplekteerimisega ühele poole jõudmise teade, et meisterklubis ei jätka uuel hooajal Kristjan Kitsing.

Pileteid on juba võimalik soetada PAF Eesti-Läti ühisliiga avamängule 21.septembril, kus õhtu naelaks on Kristjan Kanguri klubikarjääri viimane mäng Kalev/Cramo ja Tartu legendidega. Piletid on saadaval Piletitaskus.