Tattar oli kolmandal võistluspäeval naiste seas taas parim, läbides 18 rada 62 viskega. Tema üldskoor enne viimast päeva on -19 alla par'i. Talle järgnevad soomlannad Silva Saarninen (-3) ja Eveliina Salonen (+1).

Tugeva võistluspäeva tegi eestlannadest ka Anneli Tõugjas-Männiste, kes läbis tänase päeva 64 viskega. Tema üldskoor on +5, mis annab hetkel kuuenda koha. Saloneni kolmandast kohast lahutab teda viis viset. Kahe võistleja vahele mahuvad veel põhjanaabrid Henna Blomroos (+2) ja Heidi Laine (+4). Keiti Tätte hoiab kolme päeva järel kaheksandat (+14) ja Kaidi Allsalu kümnendat kohta (+16).

Tamm tegi meeste seas päevale ilusa alguse ning vähendas pärast seitsmendat rada vahe liidri Dennis Augustssoniga kolmele korvile. Päeva lõpuks läbis eestlane 18 rada 58 viskega, mis säilitas talle tulemusega -21 finaalpäeva eel teise positsiooni. Võistluste liider on Augustsson koondskooriga -26, kes täna läbis raja 59 viskega. Kolmandat kohta jagavad soomlane Jesse Nieminen ja tšehh Jakub Semerad tulemusega -20.

Reede eel:

Tattar lõpetas avapäeva skooriga -5, millega ta edestas lähimat jälitajat britt Rachel Turtonit nelja viskega. Neljapäeval korraldas Tattar aga tõelise jõudemonstratsiooni, kui läbis 18 rada tulemusega 11 alla par'i, mis teeb kahe päeva kokkuvõttes skooriks -16.

Teist kohta kerkisid jagama soomlannad Henna Blomroos ja Silva Saarinen, kes kaotavad Tattarile juba 14 viskega. Avapäeva teisena lõpetanud Turton (+4) langes seitsmendaks ning kohe tema kannul on Anneli Tõugjas-Männiste (+6). Eestlannadest on esikümnes veel Keiti Tätte (+7), kes jagab üheksandat kohta.

Albert Tamm, kes alustas teist päeva skooriga -11, jäi 18. rajast koosneva ringiga neljapäeval kuue viskega miinusesse ehk kasvatas oma skoori -17-le, sooritades täna 56 viset. Liidrikohast hoidis kinni päeva -12-ga alustanud ja -23-ga lõpetanud rootslane Dennis Augustsson (51 viset). Otseülekanne meeste juhtgrupi reedesest võistlusest algab kell 16.30. Meeste võistlust kommenteerivad Markus ja Matthias Vutt.

Tänaseks päevaks mängis end juhtgruppi nelja parema sekka tšehh Bohdan Bilek (-15), kes tegi täna viis viset vähem kui eile (täna 52) ja kerkis paremusjärjestuses kolmandaks, parandades oma positsiooni 12 koha võrra. Neljandaks langes kolmapäevase päeva järel kolmandat kohta hoidnud soomlane, 2021. aasta Euroopa meister Niklas Anttila.

Silver Lätt, kes avapäeval piirdus 61 viskega, sooritas neljapäeval 55 viset ja kerkis 21 koha võrra 13. positsioonile (skoor -8), mida jagab veel viie mehega, nende seas ka eilsega võrreldes kolm kohta langenud Mauri Villmanniga. Hannes Kurn kukkus üheksa koha võrra 19-ndaks (-7).