„Huvi tekkis paar nädalat tagasi. See võis olla enne mängu Soomega (9. augustil). Rääkisin läbi klubi esindajaga, kes on mulle juba eelnevalt tuttav. Ta aitas mind näiteks Ameerikas. Ta rääkis klubi seisust ja treenerist. Tundus väga hea võimalus, nii mina kui ka agent nõustusime. Lisaks FIBA Meistrite liigale on ka Belgia-Hollandi ühisliiga üpriski tugev. Tulevad head mängud,“ rääkis Tass Delfi videointervjuus.

Tassi sõnul oli tal valida erinevate pakkumiste vahel, millest mõne klubi koduliiga on tugevam kui Belgia-Hollandi ühissari, aga otsustavaks sai Oostende mängitav Meistrite liiga.

Eesti koondis kohtub reedel kell 18.30 Gliwices Poolaga, et selgitada, kumb pääseb Pariisi olümpiamängude eelvalikturniiri finaali. Tass tunneb Poolat üsna hästi, sest 2022. aasta sügisel esindas ta sealses kõrgliigas osalevat Dabrowa Gornicza võistkonda.

„Nad mängivad üpriski kiiret ja füüsilist mängu. Seda sain teada ka Poola liigas, kus esimesed kuud profina olin. Ja on andekad mehed ka, pole ainult nii, et minnakse jõu peale. Homme tuleb kõrgetasemeline korvpall, nii nende kui meie poolt,“ ütles ta.

Vaata lisaks videost, millises seisus on Tassi selg, et Oostendes algaval hooajal eeldatavat põhirolli kanda.