Tänasel World Athleticsi hääletusel sai 66-aastane Coe 195-st häälest 192 (98,5 %), kolm jäid hääletusest eemale.

„Meil on veel palju lõpetamata tööd... Let's bring this baby home (ingl keelne motiveeriv slängiväljend - G.L.)!“ ütles ta auditooriumile, keda ta usalduse eest tänas, vahendab Inside The Games.

Kolmas ametiaeg jääb Coe'le viimaseks. Kõikide märkide järgi on Coe kandideerimas 2025. aastal rahvusvahelise olümpiakomitee (ROK) juhiks. Tolle aasta ROK-i kongressiga Ateenas lõppeb praeguse presidendi, endise Saksa vehkleja Thomas Bachi 12 aastat kestnud valitsemisaeg.

Üks juhtivamaid kandidaate ROK-i presidendipositsioonile on Bachi enda soosik Kirsty Coventry, kahekordne ujumise olümpiamedalist, kes on hetkel Zimbabwe spordiminister. Coventry on ühtlasi 2032. aasta Brisbane'i olümpia koordinatsioonikomisjoni esimees.

1976. aasta Montreali olümpiavõitja Bachi järeltulijaks pürgib ka 2028. aasta Los Angelesi olümpia koordinatsioonikomisjoni esinaine, endine Aruba sünkroonujuja Nicole Hoevertsz. Arvatakse, et kandideerimishuvi on ka rahvusvahelise võimlemisliidu pealikul, jaapanlannal Morinari Watanabel.