Seega tuli Bosnia 123-minutilise mängu jooksul välja nii 0:1 kui ka 1:2 kaotusseisust. Otsustavas viiendas setis juhtis Bosnia 12:8, kuid Šveits suutis lõpu veel nugade peale viia. Mängu vormistas lõplikult võiduks Bosnia nurgaründaja Dajana Boškovic.

Võitjate parim oli kapten Edina Begic 18 punktiga, Iman Isanovic tõi 13 punkti. Järgmisena kohtub Bosnia ja Hertsegoviina täna õhtul Bulgaariga, Šveits valmistub aga homseks mänguks alagrupi võõrustajamaa Itaaliaga.

Teises B-grupi eilses mängus oli Bulgaaria 3:1 (-23, 23, 20, 18) üle Horvaatiast. Üleeile Verona amfiteatris peetud kogu turniiri avamängus võitis Itaalia 3:0 (19, 19, 15) Rumeeniat.

Naiste EM-il ongi mängudega algust tehtud vaid Tallinnas peetavas D-alagrupis ja Itaalias B-alagrupis (Monzas ja Torinos).

A-grupi mängud peetakse Belgias Gentis, C-alagrupp baseerub Saksamaal Düsseldorfis. Nendes linnades saab turniir hoo sisse täna õhtul.

Tallinna alagrupi mängude piletid on müügil Piletitaskus. Täna on Unibet Arenal vastamisi Soome - Slovakkia ja Holland - Hispaania.