Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Marcelo Brozovici ja Alex Tellese palganud Al-Nassr kaotas hooaja avamängus Al-Ettifaqile 1:2 ning seejärel on nad koheselt sukeldunud taas üleminekuturule.


Briti meedia teatel on Al-Nassr jõudnud kokkuleppele Manchester City keskkaitsja Aymeric Laporte’i ostmise osas. Laporte pidi juba eelmisel hooajal leppima peamiselt vahetusmängija rolliga ja see saatus tabaks 29-aastast mängijat ka alanud hooajal.

Fabrizio Romano sõnul tundis Al-Nassr Laporte’i vastu huvi juba varem, kuid nüüd tehti rahaliselt parem pakkumine, mille on valmis võtma nii mängija ise kui ka ManCity.

Järgmise teate kohaselt on Al-Nassr sihikule võtnud ka Liverpooli esiväravavahi Alisson Beckeri. Sel suvel on Liverpooli mängijatest Saudi Araabiasse siirdunud juba Jordan Henderson, Fabinho ja Roberto Firmino.

Footmercato teatel kaalub Alisson Al-Nassri pakkumist vägagi tõsiselt. 30-aastane Alisson liitus Liverpooliga 2018. aastal ning on seejärel olnud klubis kindel esiväravavaht. Kuue hooajaga on ta kirja saanud 241 kohtumist.