Koondise tsentrina algviisikus alustanud Mihkel Kirvese sõnul tõi napi võidu rahvas. „See andis nii palju juurde! Selle publiku ees oli väga võimas mängida ning lõpus olnud atmosfäär jääb igaveseks meelde,“ lausus kahemeetrine Kirves, kes madistas korvi all teiste seas Euroliiga mehe Roman Sorkiniga. „Väga hea on sellise kaliibriga mehe vastu mängida, aga kui oleks läinud teistpidi (loe: Eesti oleks kaotanud), siis oleks kõvasti endale tuhka pähe raputanud. Mõned olukorrad jäid kripeldama.“

Kui pühapäeval sai Eesti enam-vähem kinni Põhja-Makedoonia mängujuhi TJ Shortsi, siis teisipäeval ei saanud hullata vastaste nimekas mängujuht Tam Madar, kes tabas platsilt 11-st viskest vaid ühe ning piirdus kuue punktiga. „Rõhusime kaitsele. Kui suudame nii kaitses mängida, siis suudame ka Poolas mängida,“ rääkis kohtumises kaheksa punkti visanud ja neli ründelauda noppinud Kirves.

Vaata videost, kuidas Kirves jäi koduse turniiriga rahule ning mida ta ootab Poolas algavatest järgmise ringi mängudest.