RLL teatas täna, et Jack Harvey enam tänavu nende vormeliga ei sõida ning järgmisel etapil asendab teda Conor Daly. Viimaseks kaheks võidusõiduks soovib aga meeskond anda võimaluse kas Vipsile või Toby Sowery'ile.

„Esiteks sooviksin tänada Harvey't viimase pooleteise aasta pingutuste eest. Ta oli väga pühendunud, aga mingil põhjusel ei suutnud me soovitud tulemusi saavutada. Viimases kolmes sõidus soovime avastada teiste sõitjate talenti,“ vahendab The Race RLL-i tiimipealiku Bobby Rahali sõnu.

Christian Lundgaard on sõitjate arvestuses RLL-i parimana kaheksas (330 punkti) ning Graham Rahal hoiab 14. (241 p) positsiooni. Liider Alex Paloul (Chip Ganassi) on koos 539 silma.

Kuna Indycari sarjas teenivad 22 parimat autot hooaja kokkuvõttes 910 000 USA dollari suuruse toetuse ja Harvey käsutuses olnud RLL-i vormel on pingereas 23. (146 p), siis on meeskonna jaoks väga oluline viimase kolme etapi jooksul kohta parandada.

Vips lõpetas mulluse F2 hooaja Hitechi sõitjana kokkuvõttes 11. kohal. Tema hooaega jäi varjutama eelmise aasta juunis puhkenud skandaal, kui eestlane kasutas videomängu otseülekande ajal rassistlikke väljendeid - sõna „neeger“ - ja nimetas roosat „geide värviks“. Seejärel lõpetas Red Bulli F1 vormelimeeskond eestlasega lepingu, kuid Hitech lubas Vipsil kuni hooaja lõpuni nende tiimis edasi sõita.