2017. aastal M-Spordis kihutades teenis Tänak aastaga 473 000 eurot, kuid praeguseks on see summa rohkem kui kümnekordistunud.

Kauppalehti andmetel tõusis Tänaku palk esmakordselt üle miljoni piiri, kui ta liitus 2018. aastal Toyotaga. Sama hooaja lõpus sai ta miljon eurot boonust, mis tõstis tema kogutulu 2,8 miljoni euroni. Tema järgmine hooaeg Toyotas tõi vaatamata maailmameistritiitlile ja kuuele etapivõidule sisse „vaid“ 1,8 miljonit eurot.

Hyundaiga liitudes tõusis eestlase palk pea kolmekordseks. 2020.-2022. aastani jäi Tänaku sissetulek aastas 4,8 ja 5,3 miljoni euro vahele.

Nüüd M-Spordi eest sõites on tänavune aasta Tänaku karjääri tulusaim. Käimasoleval hooajal on eestlase sissetulek juba praeguseks 4,9 miljonit eurot. Kauppalehti andmetel laekub Tänaku palgafond OT Service OÜ ettevõtte pangakontole.

Kauppalehti andmetel on Tänak karjääri jooksul teeninud kokku 25,1 miljonit eurot. MM-sarjas kihutamine pole Tänaku ainus sissetulekuallikas. 2020. aastal asutatud investeerimisfirma SQM2 Invest käive oli käesoleva aasta esimeses kvartalis ligi üheksa miljonit eurot.