Manu alustas Old Traffordil toimunud kohtumist bravuurikalt ning juba 12. minutil avanes Marcus Rashfordil võimalus võõrustajad juhtima viia. Järgnevatel minutitel sai ühe enam mängu sisse ka Wolves. Järjestikused võimalused avanesid Matheus Cunhal, kelle pealelöögid lendasid napilt raamidest mööda. Kohtumise avavärav oli lähedal poolaja lõpuminutitel, kuid Raphael Varane´i pealöök ei maandunud väravaraamides. Pausile mindi 0 : 0 viigiseisul.

Tempokas mäng jätkus ka teisel poolajal. Võõrustajad said oma tahtmise kohtumise 76. minutil, kui Raphael Varane palli peaga tühja väravasse suunas. Lõpuminutitel läks ärevaks. Viiendal lisaminutil hüppas Manu puurilukk Andre Onana sisse Sasa Kalajdzicile, kuid VAR-i ülevaatuse järel jäi penalti külalisvõistkonnale siiski andmata. „Punased kuradid“ pääsesid ehmatusega ning alustasid hooaega magusa 1 : 0 võiduga.

Wolvesi peatreener Gary O'Neil oli kohtumise järel pühaviha täis ning ei suutnud uskuda, et tema hoolealustele penaltit ei määratud. „Kohtunike mänedžer Jon Moss ütles, et see oli selge penalti. Ta vabandas mu ees. Ta ei suutnud samuti uskuda, et peakohtunik seda ei määranud, isegi mitte VAR-i ülevaatusel,“ rääkis ta pettunult. „See tegi mu enesetunde veelgi halvemaks, sest tean, et mul oli õigus. Nüüd lahkume siit mängust ilma punktideta.“

Kohtumise tipphetked:

Inglismaa kõrgliiga avavooru tulemused

Burnley - Manchester City 0 : 3

Arsenal - Nottingham Forest 2 : 1

Bournemouth - West Ham 1 : 1

Brighton - Luton Town 4 : 1

Everton - Fulham 0 : 1

Sheffield United - Crystal Palace 0 : 1

Newcastle United - Aston Villa 5 : 1

Brentford - Tottenham Hotspur 2 : 2

Londoni Chelsea - Liverpool 1 : 1