Verona Arena ehitati aastal 30 pKr, olles Vikipeedia andmetel üks paremini säilinud omataolisi ehitisi.

Tänapäeval on paik eelkõige tuntud ooperiteatrite lavana, kuid seal annavad kontserte ka rokk- ja popp-bändid. Teiste seas on seal esinenud Radiohead, Paul McCartney, Whitney Houston, Rod Stewart, Duran Duran, Deep Purple, The Who, Björk, Evanescence, Muse ja paljud teised nimekad artistid.

Oma osa amfiteatrist on saanud ja saab ka tulevikus sport. Viiel korral (viimati 2022. aastal) on seal toimunud Giro d'Italia poodiumitseremoonia. 2026. aasta taliolümpiamängudel on seal plaanis läbi viia lõputseremoonia ning paraolümpia avatseremoonia. Milano olümpia avamine peetakse AC Milani ja Milano Interi kodustaadionil San Sirol.

Itaalia naiskonnaga ühte alagruppi (C) kuuluvad naiste võrkpalli EM-il veel Bosnia ja Hertsegoviina, Bulgaaria, Horvaatia ja Šveits. Võrkpallihuvilisi mahutab areen 10 000, olles Itaalias kasutusel olevatest areenidest suurim. Mänge peetakse veel Monza Arenal (B-grupp), PalaRuffini Torinos (samuti B) ja Firenzes (1/8-finaalid ja 1/4-finaalid), mis kõik mahutavad 6000 pealtvaatajat.

Teised võistluspaigad:

Genti Flanders Sports Arena (A-grupp) - 4500 pealtvaatajat

Brüssel (kõik play-off ringid) - 8600

Tallinna Unibet Arena (D-grupp) - 4900

Düsseldorfi Burg-Wärchter Castello (C-grupp) - 3163

Tallinna mängude piletid on müügil Piletitaskus.