Al-Hilal maksab Neymari senisele koduklubile 90 miljoni euro suuruse üleminekutasu ning diili lõplikust väljakuulutamisest on puudu vaid 31-aastase ründaja allkiri. Neymar liitus PSG-ga 2017. aastal maailmarekordilise 230 miljoni euro suuruse tasu eest. Ründaja aitas PSG-l võita viis Prantsusmaa liiga tiitlit, meistrite liigas jäi nende parimaks 2020. aastal finaali jõudmine.

Loomulikult meelitas jalgpallitähte palganumber. Kui varem teenis Brasiilia koondislane aastas umbes 25 miljonit eurot, siis väidetavalt teenib ta Saudi Araabias ühe hooaja eest 150 miljonit.

Neymari viimaseid hooaegu on varjutanud mitmed hüppeliigese vigastused. Märtsis käis ta noa all ning treeningutega liitus endine Barcelona mängija alles juulis.

Saudi Araabia on naftarahade abil oma kõrgliigasse meelitanud kümmekond tippmängijat. Otsa tegi jaanuaris lahti Portugali superstaar Cristiano Ronaldo, kes liitus Al-Nassriga. Sel suvel on sinna kolinud teiste seas Karim Benzema, N'Golo Kante, Jordan Henderson, Sadio Mane ja Roberto Firmino. Neymari uuteks tiimikaaslasteks on näiteks Kalidou Koulibaly, Rúben Neves ja Sergej Milinković-Savić.