Pärast mullu kevadel Incarnate Word ülikoolis tudengikarjääri lõpetamist on Hughes mänginud ühe hooaja profina Küprosel ning Mehhikos. Ta alustas hooaega Küprose klubis Paralimni, kus viies mängus jõudis koguda keskmiselt 10,8 punkti ja 6,6 lauapalli. Alates novembrist jätkas ta Mehhiko CIBACOPA liigas neljandana lõpetanud Caballeros de Culiacan meeskonnas, kus 40 mängu keskmiseed näitajad 15,6 punkti ja 7,2 lauapalli.

Meeskonna spordidirektor Janar Taltsi sõnul on Hughesi pikkade rotatsioonis suur roll. „Tagaliin on meil paigas ja usun, et üsna tummine. Selle nädalaga peaks ka korvialune paika saama ja Johnny Hughes on mänguplaani oluline osa. Ta on näidanud, et suudab skoorida ja eemalt ohtlik olla, lisaks käib ta päris aktiivselt lauas. Loodame, et ta suudab ka meie võistkonnas seda hästi teha ja Euroopa korvpalliga kiiresti kohaneda. Nädala lõpupoole on veel üht korvialust täiendust oodata ja siis on meeskond komplekteeritud,“ sõnas Talts klubi pressiteate vahendusel.

Tartu Ülikool Maks & Moorits meeskond kogunes täna esimeseks treeninguks ning kontrollmängudega alustatakse augusti lõpus.