Kreeka võimud teatasid pühapäeval, et fänne tuleks vahi all hoida kuni kohtuistungite toimumiseni. AP teatel on kinnipeetuid küsitletud osade kaupa - reedel kuulati üle 30, laupäeval 40 ja pühapäeval 35 kahtlustatavat.

Kõik vahialused on seni oma süüd Michalis Katsourise nimelise AEK fänni surnuks pussitamises eitanud.

Katsouris hukkus noahaava tagajärjel ja veel 10 fänni said vigastada, kui neid esmaspäeval AEK kodustaadioni (opap arena, tuntud ka kui Agia Sophia Stadium) lähistel kurikate ja raudtorudega rünnati. Traagilise vahejuhtumi tõttu lükati teisipäeval toimuma pidanud Meistrite liiga kvalifikatsioonimäng AEK ja Zagrebi Dinamo vahel teadmata ajaks edasi.

Prokurörid on 105 kinni peetud fännile esitanud kokku 11 erinevat süüdistust, nende seas ka ettekavatsetud mõrv ja kriminaalsesse võrgustikku kuulumine. Kinnipeetavad viibivad erinevates vanglates üle riigi.

Euroopa jalgpalliliidu UEFA president Aleksander Ceferin kohtub kolmapäeva hommikul Kreeka peaministri Kyriakos Mitsotakisega, misjärel toimuvad veel kohtumised erinevate ministrite, Kreeka jalgpalliliidu ja nelja suurema Kreeka jalgpalliklubi (AEK, Olympiakos, Panathinaikos, PAOK) esindajatega.

Kreekas Piraeuse Olympiakose kodustaadionil peetakse kolmapäeval ka UEFA superkarikafinaal Manchester City (Meistrite liiga võitja) ja Sevilla (Euroopa liiga võitja) vahel.