Ülemineku lõpuleviimine eeldab siiski, et PSG ja Al Hilal jõuavad kokkuleppele. Tuntud jalgpalliajakirjaniku Fabrizio Romano sõnul soovib Saudi Araabia klubi PSG-ga kokkuleppele jõuda järgneva 24 tunni jooksul. L'Equipe'i andmetel sõlmitaks 31-aastase Neymariga kaheaastane leping, mis tooks talle sisse 160 miljonit eurot.

Nii Neymar kui ka Kylian Mbappe ei kuulunud PSG 0 : 0 viigiga lõppenud hooaja avamängus FC Lorineti vastu algkoosseisu. Kui Prantsusmaa ründestaar naasis PSG treeningutele ja mängib arvestatava tõenäosusega suurklubi ridades ka tulevasel hooajal, siis Neymari koha pealt on kõik uksed lahtised.

PSG peatreener Luis Enrique ja spordidirektor Luis Campos rääkisid kolmapäeval Prantsusmaa meediale, et Neymar ei kuulu enam klubi plaanidesse. Samas on tal PSG-ga kehtiv leping kuni 2025. aastani.

Inglismaa meedia teatel on PSG nõus Neymari maha müüma, kuna klubi soovib võistkonnas teha nii-öelda noorenduskuuri. Teiste seas on klubist lahkunud Lionel Messi, kes siirdus USA-sse Miami Interi ridadesse.

Saudia Araabiasse on Cristiano Ronaldo järel siirdunud kamaluga spordiala staare. Teiste seas on naftariigi klubidega liitunud Karim Benzema, Sadio Mane, Jordan Henderson, N´Glolo Kante jpt.