Klubi teatas, et prantslane on kaasatud põhimeeskonna treeningutele pärast väga konstruktiivseid ja positiivseid kõnelusi. 24-aastane Prantsusmaa ründaja ei olnud PSG esindusvõistkonnaga treeninud juba mitu nädalat ja jäi laupäeval koosseisust välja ka hooaja avamängust Lorienti vastu välja.

Mbappe on avaldanud soovi liituda Real Madridiga, kuid nüüd peetakse tõenäoliseks stsenaariumiks prantslase PSG-sse jäämist. Tal on praegusest lepingust alles jäänud üks aasta ja ta on seni keeldunud uut lepingut allkirjastamast.

Eelmisel kuul tegi Saudi Araabia klubi Al-Hilal prantslase eest maailmarekordilise 259 miljoni naela ehk 300 miljoni euro suuruse pakkumise ning PSG andis neile loa mängijaga läbirääkimisi pidada, millest siiski asja ei saanud.

PSG esimees Nasser Al-Khelaifi ei soovi ilma rahalist kasu saamata Mbappet klubist minema lasta. On tõenäoline, et Mbappe pikendab praegust lepingut ühe aasta võrra, mis võimaldaks PSG-l prantslane järgmisel suvel Madridi Realile müüa.

Mbappe liitus PSG-ga 2017. aastal AS Monacost 180 miljoni euro suuruse üleminekuga. Ta on löönud klubi eest 260 mänguga rekordilised 212 väravat.