Vahepeal on selgunud Kreeka MM-ralli osalejate nimekiri. Sedapuhku on stardis kümme Rally1 sõitjat.

M-Sporti esindavad lisaks Eesti duole Ott Tänak - Martin Järveoja ja Pierre-Louis Loubet'le kreeklasest ärimees Jourdan Serderidis. Erasõitja võistles viimati Keenia rallil.

Toyota tiimi eest on väljas MM-sarja liider Kalle Rovanperä, Elfyn Evans, Takamoto Katsuta ja kaheksakordne maailmameister Sebastien Ogier. Prantslane võistles MM-sarjas viimati samuti Keenias. Hyundai põhisõitjatena on kohal Thierry Neuville ning Esapekka Lappi, kolmandat Rally1 masinat ohjab Dani Sordo.

MM-sarja liider üheksa etapi järel on Kalle Rovanperä 170 punktiga. Talle järgnevad Evans (145 p), Neuville (134 p) ja Tänak (104 p).

WRC2 klassis on eestlastest stardis Georg Linnamäe ja Robert Virves. Nagu ikka, on Rally2 autode seas konkurents tihe. Kõrgete kohtade nimel loodavad heidelda veel teiste hulgas Andreas Mikkelsen, Yohan Rossel, Sami Pajari, Oliver Solberg, Gus Greensmith, Kajetan Kajetanowicz ja Adrien Fourmaux.

Kreeka MM-etapp on hooaja eelviimane kruusaralli. Seejärel sõidetakse kruusateedel veel Tšiilis, hooaeg lõppeb kahe asfaltiralliga Kesk-Euroopas ning Jaapanis.