Ajasõidus 12. koha saanud Kullas tegi esimeses võistlussõidus suurepärase stardi ja ta tuli üle „holeshot'i“ joone teisena. Teda suutis edestada vaid sarja liider Jett Lawrence. Sõidu edenedes langes Kullas seitsmendale kohale. Seitsmendal kohal sõites näitas Harri sellist tempot, et selja tagant talle enam keegi lähemale tulla ei suutnud ning finišisse jõudiski Kullas seitsmendal kohal.

Ajasõidus 28. koha saanud Tanel Leok alustas sõitu kolmandas kümnes. Leok võitles terve sõidu jooksul punktikohale jõudmise eest, kuid kahjuks jäi natuke puudu. Leok jõudis esimeses sõidus finišisse 22. kohal, punktikoht jäi 6 sekundi kaugusele. Sõiduvõidu eest võitlesid pikka aega Lawrence ja Chase Sexton. Ühel hetkel aga Sexton kukkus ja langes kolmandale kohale. Teiseks tõusnud Dylan Ferrandis näitas sõidu lõpus suurepärast kiirust ja ta liikus seni vaid võite tunnistanud Lawrence´ile lähemale. Lawrence siiski kontrollis olukorda ja võttis esikoha, Ferrandis lõpetas teisena ja Sexton kolmandana.

Teises sõidus tegi Kullas taas hea stardi ja ta võitles Jett Lawrence´iga stardivõidu eest, aga sarja liider oli napilt jälle parem. Järgmiste ringide jooksul langes Kullas viiendale kohale. Seljatagant olid kiiremas tempos veel tulemas Ferrandis ja Plessinger, kes mõlemad Harrist ka möödusid. Sõidu teise poole sõitis Kullas kindlalt seitsmendal kohal ja keegi talle lähedale enam ei jõudnud ehk Kullas lõpetas sõidu taas suurepärasel seitsmendal kohal.

Leok alustas sõitu 25. koha piirimailt. Esimeste ringidega tõusis Tanel punktikohale, kuid seejärel langes sealt jälle välja. Sõidu lõpp oli Leokil aga tugev ja ta võitles ennast 18. kohale ning teenis esimesed AMA sarja punktid. Esikoha eest võitlesid Lawrence ja Sexton, kuid sarnaselt avasõidule kontrollis kogu sõitu Lawrence. Sõidu teises pooles hakkas ta Sextoniga vahet suurendama ning võttis lõpuks jälle esikoha. Võiduga kindlustas Jett ka 450 klassi meistritiitli endale. Sexton lõpetas sõidu teisena ja Ferrandis kolmandana.

Etapi kokkuvõttes tuli Kullas 28 punktiga kuuendale kohale. Leok tuli kolme punktiga 23. kohale. Esikoha teenis 50 punktiga Lawrence, teine oli 42 punktiga Sexton ja kolmas 42 punktiga Ferrandis.

250 klassis oli võistlustules Jörgen-Matthias Talviku. Ajasõidus sai ta kirja paremuselt 20. ringiaja. Esimest võistlussõitu alustas Talviku väljaspool punktikohta. Sõiduga suutis Talviku ennast punktikohale tõsta, kuid sõidu keskel tuli sisse sõiduviga ja see langetas meie mehe taas punktikohalt välja. Finišisse jõudis Talviku 23. kohal. Avasõidu võitis Levi Kitchen, teine oli Hunter Lawrence ja kolmas Jo Shimoda.

Teises sõidus tegi Talviku üsna sarnase stardi avasõiduga ja ta pidi jälle võitlema selle eest, et punktikohale tõusta. Sõidu jooksul tõusiski ta vahepeal punktikohale, kuid siis langes sealt jälle välja. Sõidu teises pooles püsis Talviku 20. kohal ja näis, et punktikoha suudab ta ära võtta. Lõpus sai siiski üks konkurent temast mööda ja Jörgen-Matthias lõpetas sõidu 21. kohal. Sõidu võitis Justin Cooper, teine oli Lawrnece ja kolmas Shimoda.

Etapi kokkuvõttes sai Talviku 26. koha. Etapivõidu teenis 44 punktiga Lawrence, teine oli 43 punktiga Kitchen ja kolmas 41 punktiga Cooper. Lawrence´i edu teiseks tõusnud Cooperi ees on nüüd 22 punkti. Kolmandal kohal on Shimoda, kes kaotab liidrile 35 punktiga.