PSG domineeris Lorienti vastu kohtumist, tehes kokku 20 pealelööki vastaste nelja vastu. Neist raamide vahele said Pariisi mängijad vaid neli lööki. Kuigi võõrustajad valdasid 78% mänguajast palli, siis Lorienti väravat PSG-l lahti muukida ei õnnestunud.

Pariisi klubi peatreener Luis Enrique jättis teiste hulgas koosseisust välja klubi ründetähed Kylian Mbappe ja Neymari ning poolkaitsja Marco Verratti. Kogu kolmiku tulevik klubis on küsimärgi all. „Te näete, et minu otsused osade mängijate suhtes räägivad enda eest,“ sõnas peatreener.

Kohtumist vaatas tribüünilt veel ka ääreründaja Ousmane Dembele, kes sel nädalal 50 miljoni euro eest FC Barcelonast Prantsusmaale siirdus.

Mbappe ja PSG on kogu suve vedanud vägikaigast. Mbappe, kel hetkeseisuga veel leping üheks hooajaks, ei soovi uut lepingut sõlmida. PSG ei taha aga Mbappest järgmisel suvel tasuta ilma jääda ning loodab prantslase praeguse üleminekuakna jooksul maha müüa.

Hiljuti teatas Neymar klubile, et soovib tööandjat vahetada. Jalgpalliajakirjaniku Fabrizio Romano teatel tunneb brasiillase vastu tõsist huvi Saudi Araabia klubi Al Hilal. Osapooled peavad väidetavalt omavahel juba läbirääkimisi. Viimaste teadete kohaselt on Verratti samuti Saudi Araabiasse siirdumas.