Salalaps, isiklik pankrot ja vanglakaristus. Mida kõike on toimunud ühe tennisemängija elus? Äsja avaldus tenniselegendist dokumentaalfilm „Boris Becker: tennisekuninga langemine“, mis tõi lugudesse veidi rohkem selgust.

Dokumentaalfilmis rääkis ajakirjanik Amanda Evans, kuidas ta sai teada Beckeri salalapsest ja tema emast. Filmis näidati muuhulgas, kus asub salalapse ema korter.

Reporter läks korterisse ja vestles lapse ema Angela Ermakovaga, kes töötas ettekandjana. Evans intervjueeris naist ja avaldas seejärel uudise pealkirjaga: „Armatsesime Borisega Londoni restorani kapis.“ Väidetavalt oli tegemist ööga, mille tagajärjel sündis niinimetatud Beckeri salalaps.

Becker väitis, et ettekandjaga saadud laps pole tema oma. Sakslase sõnul oli Ermakova varastanud tema sperma. Kaks aastat pärast skandaali pidi kohtuotsusel Becker Ermakovale tasuma kaks miljonit naela ja lisaks elatisraha 5000 naela kuus.

Becker on olnud kaks korda abielus ja tal on neli last kolme erineva naisega. Täna peetakse tema kallimaks Lilian de Carvalho Monteirot.

Sakslane lõpetas profikarjääri 1999. aastal. Ta triumfeeris kolm korda Wimbledonis, kahel korral Austraalia lahtistel ja korra US Openil.