43-aastane Johnson teatas ajalehele Izvestija antud videointervjuus, et on tohutu Venemaa austaja ja otsustas Putini auks isegi oma nime muuta.

„Et teha president Vladimir Putini auks suurimat komplimenti, olen otsustanud oma nime muuta. Minu nimi on nüüd Kevin Vladimirovitš. See on Vladimir Vladimirovitš Putini auks. Nüüd olen ilma naljata 100% venelane,“ ütles ameeriklane, vahendab Ilta-Sanomat.

Ameeriklane rääkis veel, et on viimastel aastatel palju Venemaa linnades ja külades ringi reisinud ning et talle meeldib selle riigi avarus. Lisaks kiitis ta venelaste toite, mis on märksa paremad, kui tema kodumaal pakutav geneetiliselt muundatud toit.

Johnson lisas, et unistab Venemaal elamisest ja loodab, et Putin annab talle Venemaa kodakondsuse.

18. augustil osaleb ameeriklane Venemaal REN TV Fight Clubi turniiril, kus ta kohtub venelase Mark Petrovskiga. On ilmselge, et Johnsonit ei häiri Venemaa algatatud sõda Ukrainas ja selle kohutavad tagajärjed.

Johnson on profipoksis võitnud 36 ja kaotanud 21 matši. 2009. aastal jõudis ta oma kaalukategoorias WBC maailmameistritiitli matšini, kuid kaotas selle ukrainlasele Vitali Klõtškole. Klõtško on praegu teatavasti Kiievi linnapea.

Jaga
Kommentaarid