Trans, kes tuli tänavu Eesti karikavõitjaks, vallandas senise peatreeneri Sergei Terehhovi teisipäeval.

Eile õhtul teatas Trans oma koduleheküljel, et alates 20. augustist asub uuesti peatreeneri ametisse Eremenko. Kuni selle ajani ehk kahes järgmises kohtumises on peatreeneri kohusetäitjaks Valeri Bondarenko.

Eremenko juhendas Transi eelmisel hooajal ning siis sai Narva meeskond tema käe all 14 võitu, 7 viiki ja 19 kaotust. Enne Premium liiga viimast vooru lahkus treener ametist perekondlikel põhjustel ning Trans lõpetas hooaja seitsmenda kohaga.

Eremenko rääkis Transi koduleheküljele antud intervjuus, kuidas tema treeneriks naasmine alguse sai.

„Ma ütleks, et see oli asjaolude kokkulangemine. Olin Narvas tööasjus, nii et kohtusime samal ajal, rääkisime ja küsimus kerkis õhku. Läksime sõbralikult lahku ja saime aru, et kunagi võiksime koostööd jätkata, sest (eelmine) lahkuminek oli sunnitud,“ sõnas Eremenko.

Ta lisas: „Eesmärke pole veel üksikasjalikult arutatud. Tavaliselt suudab treenerivahetus meeskonna tuju tõsta. Meeskonda on jäänud paar meest, kellega eelmisel aastal koos töötasin. Nad teavad minu süsteemi, minu nõudeid. Esiteks tuleb mängijaid nn raputada, et nad usuksid endasse rohkem. Meeskonnas on ju päris head tegijad, palju noori poisse. Ma näen, kuidas saab taktikat muuta ja mängu parandada.“

Trans on hetkel koduliigas kaheksandal kohal (Tabeliseis). Nende järgmine mäng on pühapäeval kodus FC Kuressaare vastu.