Hispaania resultatiivseim oli Memphis Grizzliese korvpallur Santi Aldama, kes tõi 18 punkti, kuus lauapalli ja jagas seitse tulemuslikku söötu. Willy ja Juancho Hernangomez panustasid võitu võrdselt 17 punkti, Alex Abrines viskas 13 silma.

Luka Doncic oli sloveenlaste parim 17 punkti, kuue lauapalli ja viie resultatiivse sööduga. Viimasel veerandil, kui Hispaania pääses juba 15 punktiga ette, Doncic enam ei mänginud. Klemen Prepelic ja Jaka Blazic viskasid 11 ning Mike Tobey ja Gregor Hrovat 10 punkti.

Sloveenia alustas kohtumist 9:0 spurdiga ja juhtis avaveerandi keskel 23:10, kuid hispaanlased vähendasid avaperioodi lõpuks vahe 26:27-le. Poolajavileks sai Hispaania 11:2 spurdi järel edumaa 51:41. Kolmandal veerandil jõudsid külalised korraks veel nelja punkti kaugusele, kuid siis läks Hispaania taas oma teed.

Täna kohtub Sloveenia Malaga turniiril USA meeskonnaga. Hispaania läheb Steve Kerr’i juhendatava koondisega vastamisi homme.

Hispaania mängib 25. augustil algaval MMil G-alagrupis koos Brasiilia, Elevandiluuranniku ja Iraaniga, Sloveenia kuulub F-gruppi koos Gruusia, Venetsueela ja Cabo Verdega.