Et 40-aastase Kanguri karjäärile vägev lõppakord anda, korraldab Kalev/Cramo 21. septembril Tallinnas Tondiraba Jäähallis Kalev/Cramo ja Tartu legendide vahelise showmängu. Õhtu lõpetab PAF Eesti-Läti Ühisliiga avalöök eelmise hooaja Eesti meistri BC Kalev/Cramo ning hõbedameeskonna Tartu Ülikool Maks & Mooritsa vahel.

Euroliigas Villeurbanne'i ASVEL-i, Siena Montepaschi, Milano Olimpia ja Vitoria Baskonia eest mänginud Kangur esindab showmängus Kalev/Cramo legendide meeskonda. Väljakule jooksevad ka näiteks Gregor Arbet, Janar Talts, Rait Keerles, Howard Frier, Valmo Kriisa, Timo Eichfuss ja teised legendaarsed Kalev/Cramo ja Tartu koosseisudes mänginud korvpallurid. Meeskondi juhendavad Alar Varrak (BC Kalev/Cramo) ja Üllar Kerde (Tartu).

Korvpalliõhtu teises osas avatakse tänavune PAF Eesti-Läti Ühisliiga, milles lähevad vastamisi eelmise aasta Eesti Meistrivõistluste finaalseeria rivaalid BC Kalev/Cramo ja Tartu Ülikool Maks & Moorits.

Lisaks korvpallile on kirsiks tordil ka palavalt armastatud muusikaline üllatusesineja, kes oma esinemisega rahvast kindlasti külmaks ei jäta ja lisab üritusele vurtsu juurde!

Kanguri viimaseks klubiks jäi Tallinna Kalev/Audentes, kus ta viskas hooajal 2022/23 Eesti-Läti liigas keskmiselt 12 punkti ja võttis 9,3 lauapalli. Kangur valiti karjääri jooksul kaheksal korral Eesti parimaks korvpalluriks (2009-2016), tuli kahel korral Itaalia meistriks (2013, 2014) ja viiel korral Eesti meistriks (2002, 2003, 2009, 2018, 2019).