Kui enne Soome rallit oli Rovanperäl edu Elfyn Evansi ees 55 ja Neuville'i ees 58 punkti, siis nüüd jääb Evans liidrist 25 ja Neuville 36 punkti kaugusele.

„Oleme juba liiga palju punkte kaotanud, näiteks Portugalis ja Keenias. Ma ei usu, et see olukorda palju muudab,“ ütles Neuville MM-sarja üldseisu kohta, kirjutab Rallit.fi.

Tänavusel hooajal jääb sõita veel neli rallit ehk maksimaalselt on võimalik teenida 120 punkti.

Rallit.fi peatoimetaja Toni Heinonen usub, et Neuville üritab end tiitliheitlusest välja jättes panna kogu pinge Toyota sõitjate peale.

„Usun, et Rovanperä on veidi pinge all, kuna Evans on temast 25 punkti kaugusele jõudnud. Enne nädalavahetust oli tal edumaa üle 50 punkti ja nüüd on see vaid 25. Ta peab järgmisel rallil üritama head tulemust, kuid see pole lihtne, sest (Sebastien) Ogier on jälle mängus,“ lisas Neuville.

Ogier sõidab septembri alguses peetaval Akropolise rallil Toyota tehasemeeskonna kolmanda Rally1 autoga. Kogenud prantslane saab võistluseks ka hea stardikoha.

Aasta tagasi võttis Hyundai meeskond Kreekas Neuville’i juhtimisel lausa kolmikvõidu. Teisena lõpetas siis Ott Tänak ja kolmandana Dani Sordo.

„Püüame Kreekas endast parima anda. Meil on MM-i tiitliheitluses veel väike lootus. Oleks tore, kui saaksime ülejäänud hooaja jooksul rohkem võite ja poodiumikohti. Aasta tagasi saime Kreekas kolmikvõidu ja oleme olnud tublid ka kõige karmimatel kruusarallidel, nii et olukord Kreekas tundub hea,“ lisas Neuville optimistlikult.