Esmalt link pealkirjaga. Kui palju sportlased julgevad võistluste eel veksleid välja anda ja kuidas on sellega lood Laugul? Grupisõidu meistrivõistluste eel läks ta lubadustega täispangale ja see toimis. Äkki peaks kasutama sama võtet tihedamini?

Meenutame meistrisärgi toonud sõitu ning selle ümber tekkinud poleemikat ja arutame, millist kaalu võiks meistrisärgi saamine omada uue profilepingu sõlmimisel, mis lähikuudel loodetavasti tuleb.

Vahelepõikena teeme juttu lätlastest, seda nii seoses Baltikumi ühiste meistrivõistluste kui ka praegu toimuva MM-iga.

Šotimaal Glasgow's kestvatel maailmameistrivõistlustel jõudis koguni kolm lätlast meeste eliitklassi grupisõidus 30 parema hulka – 8. Toms Škujins, 23. Krists Neilands, 29. Emils Liepinš. Et selgitada saavutuse vägevust, paneme selle „tennise keelde“, mis on eestlastele paremini omaks saanud. Niisiis – Suure slämmi turniiril jõudis kolm Läti meestennisisti üksikmängu kolmandasse ringi ja sealt üks veel edasi veerandfinaali. Nii kõvad? Jah, nii kõvad.

Grupisõidule startijaid oli MM-il 195 ehk oluliselt rohkem kui Suure slämmi turniiril põhitabelisse pääsejaid (128). Konkurentsitiheduse üle nuriseda ei saa.

Eestlasi rajal ei olnud. Kas Eesti meister ehk siis Lauk pidanuks seal olema, nagu kirjutas sotsiaalmeedias Mihkel Räim.

Kui spordihuvilised ei ole veel enda jaoks ära fikseerinud, siis Karl Patrick Lauk on sel hooajal kolmekordne tiitlivõistluste medalimees. Saarte Mängudelt kaks kulda ja hõbe. Juuli algul La Manche'i väinas Guernsey saarel, 24 väikesaare sportlaste konkurentsis.

Kuuleme huvitavaid lugusid ning küsime otse – kuidas suhtub tööandaja sellesse, kui profisportlane läheb hooaja keskel kodusaare tiimiga meeleolukale väljasõidule.

Vestlust veab Ivar Jurtšenko. Head kuulamist!

1x
00:00