BBC teatel on West Ham ja Manchester jõudnud 30-aastase keskkaitsja ülemineku osas kokkuleppele. Londoni klubil tuleb Maguire'i eest välja käia ligi 35 miljonit eurot. West Ham peab veel mängija endaga isikliku tingimuste osas kokkuleppele jõudma. BBC vahendab, et Maguire soovib ka ise Londoni klubiga liituda ning lepingu detailid ei tohiks takistuseks saada.

Manchester United maksis 2019. aastal Maguire'i eest Leicester Cityle 87 miljonit eurot, mis oli toona maailmarekordiline summa keskkaitsja eest. Inglismaa koondislane kerkis klubi üheks põhimängijaks ning nimetati kiirelt ka klubi kapteniks.

Viimastel hooaegadel jäi Maguire rohkem silma ebastabiilsete esitustega ning nii langes ka tema roll klubis. Möödunud hooajal pääses ta Inglismaa kõrgliigas platsile 16-s mängus.

Tänavu juulis teatas Maguire, et tema enam kaptenipaela klubis ei kanna. Kaptenipael anti üle portugallasest keskväljamehele Bruno Fernandesile.

United otsib samal ajal omale kaitsesse asendust. Tuntud vutiajakirjaniku Fabrizio Romano teatel on klubi kandidaatide seas prantslased Benjamin Pavard (Müncheni Bayern) ja Jean-Clair Todibo (Nice) ning Burkina Faso keskkaitsja Edmont Tapsoba (Leverkuseni Bayer).

BBC andmetel on West Ham käed löönud ka Inglismaa esiliigasse langenud Southamptoniga, et tuua tiimi inglasest poolkaitsja James Ward-Prowse. 28-aastase mängija eest peab West Ham samuti ligi 35 miljonit eurot maksma.