Kui ralli võitnud Elfyn Evans sai kümne palli skaalal maksimumi ehk kümme punkti ning teisena lõpetanud Thierry Neuville ja kolmandana poodiumile pääsenud Takamoto Katsuta võrdselt kaheksa punkti, siis juba reede hommikul katkestanud Tänak teenis vaid kaks punkti.

„Oh aeg, pärast Eesti ralli pettumust oli Tänakul ja tema entusiastlikul poolehoidjate armeel seda peaaegu võimatult raske taluda. Kuid ärge eksige, see oli sõitjast tingitud katkestamine. Paremkurvis natuke liiga palju lõiganud Tänak mõistis peagi, et kivi ja karterikaitse lahingu võidab kindlalt kivi,“ kirjutas Clark eestlase katkestamise kohta.

Ta jätkas: „Tundub, et Tänakul ei lähe praegu ükski asi hästi, kuid võib-olla on just suvepaus see, mida on vaja akude laadimiseks, taaskäivitamiseks, et hooaja neljal viimasel rallil taas sõita.“

Vaata Tänaku enda selgitust juhtunule, mille ta andis katkestamise järel Delfile.

Clark andis kehva hinde ka valitsevale maailmameistrile Rovanperäle, kes katkestas avarii tõttu. Soomlane sai seekord hindeks vaid viis punkti.

„Rovanperä tegi ralli esimesel seitsmel katsel täpselt seda tööd, mida me ootasime – ja siis ta läks ja tegi midagi, mida keegi tegelikult ette ei näinud. See rallisõidu imelaps on tegelikult ikkagi inimene. Rovanperä tegi vea. Kas tema koduralli närvipinge osutus liiga segavaks?“ kirjutas Clark soomlase kohta.

Toyota tiimijuht Jari-Matti Latvala sai oma viienda koha eest Clarkilt lausa üheksa punkti.