Saate peateemad:

- Soome MM-ralli kokkuvõte. Mullune esikolmik (Ott Tänak, Kalle Rovaneperä ja Esapekka Lappi) oli reedega audis - kas kohapeal käinud Peep mingit põnevust üldse sai? Kas Tänaku tiitlilootused on läinud, aga Elfyn Evans ja Thierry Neuville viskavad veel Rovanperäle kinda? Helgemalt poolelt: kas Georg Linnamäe astus sammu edasi? Kui tõsiselt võtta rahvusvahelises meedias Soome ralli eel ringlema asunud jutte selle kohta, et Hyundai jahib Tänaku allkirja? Või hoopis läheb Sebastien Ogier Hyundaisse?

- Kas epeenaiskond võetakse riigi palgalt maha? Septembrini anti armuaega, kuid olümpiavõitjad saavad A+ asemel B-kategooria palka.

- TalTechi korvpallinaiskond ja samaga Eesti professionaalne naiste korvpall lõpetas ootamatult tegevuse. Kes ja mida peaks tegema, et Tallinnas, Tartus ja Keilas oleks naiste profitiimid, nagu tõsistes korvpalliriikides?

- Kui tugev on Eesti korvpallikoondis enne olümpiakvalifikatsiooni Tallinnas? Kuidas nüüd ikkagi nõnda, et koduselt turniirilt nõnda palju põhimehi eemale jääb?

1x
00:00