Narmont alustas turniiri avaringi kaotusega portugallanale Maria Ribeirole 6:4, 5:7, 4:6. Lohutusringis jätkates alistas Narmont esmalt Austraaliat esindava Alexandra Vanya Weiri 6:2, 6:3, siis lõuna-aafriklanna Marine Vosi 6:2, 6:4, kuid kaotas lohutusringi poolfinaalis jaapanlannale Anri Nagatale 3:6, 6:2, (9:11).

Peetud mängudest meeldejäävaim oli kahtlemata Narmonti esimene, 35-kraadises leitsakus kolm tundi ja 40 minutit kestnud matš portugallannaga. Ribeiro jaoks oli katsumus sedavõrd kurnav, et ta vajas pärast seda haiglaravi ning oli sunnitud oma järgmisele vastasele, hiinlannale Hanyu Guole andma teises ringis loobumisvõidu.

„See oli tõesti selline kogemus, mida ei tule iga päev ette,“ meenutas Narmont tuhandepealise publiku ees toimunud kohtumist. „Tingimused olid tõesti väga rasked. Kuumus, pikad punktid... See võis olla päris kurnav. Mul endalgi oli päris raske.“

Universiaadil on ees veel kaks viimast võistluspäeva. Eestlasi enam konkurentsis pole. Pika ujumisprogrammi läbi teinud Eesti ujujatest keegi poolfinaalini ei küündinud, samuti ei sekkunud ka Eesti sulgpallurid heitlusse kõrgemate kohtade eest.

Kergejõustikuvõistlustel tegi Leonid Latsepov hea jooksu poolmaratonis, aeg 1:06.05 andis seitsmenda koha, millega ta kordas eestlaste parimat tulemust nendel võistlustel (sama koha saavutas Mattias Kuusik ka judos). Deniss Salmijanov sai 800 m jooksus 11. koha.

Järgmine suveuniversiaad toimub kahe aasta pärast Saksamaal Rhine-Ruhris.