Trump avalda enda arvamust Truth Social sotsiaalmeedia rakenduse kaudu, mille mees ise 2022. aastal asutas.

„USA naiskonna šokeeriv ja täiesti ootamatu kaotus Rootsile on võrdeline sellega, mis toimus meie riigi rahvaga Joe Bideni juhtimisel,“ kirjutas Trump.

Ta süüdistas kaotuses USA praegust presidenti. Loomulikult said oma osa ka mängijad, kellega Trump on alates 2019. aasta MM-ist tülis. „Paljud meie koondise jalgpallurid on Ameerika suhtes avalikult vaenulikud – ükski teine ​​riik ei käitunu nii,“ jätkas Trump.

Erilist tähelepanu pälvis meeskonna staarmängija Megan Rapinoe, kes 2012. aastal tunnistas, et on lesbi. Muuhulgas eksis ta eile ka otsustaval penaltil. „Ärkamine võrdub ebaõnnestumisega. Hea panus, Megan. USA läheb sinu pärast põrgusse! Teeme Ameerika taas suurepäraseks!“ lõpetas endine president jutu.

Seksuaalvähemusi toetava Rapinoe teed ristusid Trumpiga juba 2019. aastal Prantsusmaal toimunud MM-i ajal. Toona polnud ameeriklanna nõus USA hümni laulma.

Rapinoe teatas neli aastat tagasi, et välistab täielikult valgesse majja mineku, kuigi koondis tuli maailmameistriks. „Trumpi poliitika välistab selle,“ rääkis ta toona.