Hyundai huvist Ogier' vastu kirjutas eelmisel nädalal Saksamaa meedia. „Hyundai püüdlused on igati loogilised,“ rääkis Jouhki Iltalehtile. „Ta oleks nende jaoks ideaalne sõitja. Nüüd on küsimus selles, mida Ogier teha soovib, kas jääda Toyotasse või minna Hyundaisse.“

Ogier roll Hyundais oleks sarnane kahe viimase hooajaga Toyotas. Ta sõidaks rallisid, mida tahab ja ülejäänud etappidel osaleks Teemu Suninen, kes sõlmis Hyundaiga lepingu 2024. aasta lõpuni.

„Ogier ja Suninen oleks Hyundai kolmandasse autosse ideaalne paar. Teemu on tugev rallidel, kus Ogier ei soovi sõita: Rootsi, Eesti (Rally Estoniat 2024. aasta kalendris siiski pole - A.K.), Soome. Tõsi, osadel rallidel, kus Suninen on hea, sooviks sõita ka Ogier,“ märkis Jouhki.

Hyundail on järgmiseks aastaks lisaks Suninenile leping ka Thierry Neuville'iga. Esapekka Lappiga kokkulepet veel pole, aga tõenäoliselt jätkab ka tema Hyundais.

Aga Ott Tänak? Jouhki leiab, et eestlase naasmine Hyundaisse ei läheks tiimi plaanidega kokku. „Tänaku liitumine ei läheks kokku nende juunioride programmiga,“ sõnas ta. Hiljuti liitus Hyundai noorteprogrammiga soomlane Emil Lindholm.

Loomulikult on Hyundai huvitatud ka valitsevast maailmameistrist ja tänavuse hooaja üldliidrist Kalle Rovanperäst, aga tema sõlmib ilmselt uue lepingu Toyotaga.