Baez ei jätnud finaalis kodupubliku lemmikule vähimatki sõnaõigust ning teenis muljetavaldava mänguga karjääri kolmanda ATP turniirivõidu. Kohtumine kestis kõigest tund ja 23 minutit.

Argentiinlase esimene serv õnnestus 74%-liselt ja ta võitis koguni 79% esimeselt servilt mängitud punktidest, Thiemi vastavad näitajad olid 62% ja 59%. Baez realiseeris murdepalle 67%-liselt (4/6),Thiem ei suutnud kahest murdevõimalusest kumbagi ära kasutada. Matši 105-st punktist võitis Baez 63 ja Thiem 42.

„Ma tean, et kõik inimesed tahtsid, et Domi võidaks. Pean vabandust paluma,“ rääkis Baez finaali järel. „Ma olen õnnelik mitte ainult tänase, vaid kogu nädala üle. Tundsin ennast Austria publiku ees väga hästi. Õnnitlused Thiemile ja tema meeskonnale. See oli nende jaoks suurepärane nädal. Ma loodan, et ta naaseb oma parimale tasemele.“

Thiemi tänasele kesisele esitusele võis jätta teatava jälje eilne poolfinaal, kus austerlane alistas kolme ja poole tunni pikkuses lahingus serblase Laslo Djere (ATP 38.) 6 : 7, 7 : 5, 7 : 6.

Uuel nädalal avaldatavas ATP edetabelis kerkib Baez 42. positsioonile. Theim teeb samuti jõudsa tõusu ning platseerub 89. kohale.