27,2-kilomeetrisel võistlusel pälvis soolovõidu taanlane Albert Philipsen ajaga 3:06.26. Hõbe- ja pronksmedali teenisid minut ja 19 sekundit hiljem lõpetanud sakslane Paul Fietzke ja norralane Felix Orn-Kristoff.

Eesti meesjuunioridest olid stardis Martti Lenzius, Markus Mäeuibo ja Karl Kurits. Neist finišeeris vaid Lenzius, kes sai 50. koha, lõpetades grupis, mis kaotas võitjale 12 minuti ja 29 sekundiga.

„Kuna kogu sõit oli linnaringidel, kus oli väga palju kurve ja mitu järsku tõusu, siis oli kogu võistlus väga raske,“ tõdes Lenzius võistluse järel. „Eestlaste stardikohad polnud samuti kõige paremad ehk esimene eesmärk oli kohe grupi ette saada.“

„Sõidu algusest pandi aga nii kõva tempo peale, et ühelgi eestlasel päris ette ei õnnestunudki saada,“ jätkas Lenzius.„Kolmandal ringil pandi jälle kõvem tempo peale ja kordagi kiirust alla enam ei lastud ja nii tekkisidki vahed sisse. Mina jäin tagumisse peagrupi poolde. Hiljem kannatasin selle grupiga lõpuni, kuhu sel hetkel jäin.“

Naisjuunioride seas tuli maailmameistriks prantslanna Julie Bego, edestades inglannat Cat Fergusoni ja belglannat Fleur Moorsi.

Pühapäeval on kavas eliitmeeste grupisõit. Ühtki eestlast stardis ei ole.