Suvise üleminekuakna jooksul ründajatega vangerdanud Florat tabas 27. minutil tagasilöök, kui trauma tõttu pidi mängu pooleli jätma Mark Anders Lepik. Hooaja esimese poole viibis ta laenulepingu alusel Kuressaares. Florasse naasmise järel sai tema mäng aga kiiresti läbi.

Suvise üleminekuakna jooksul saatis Flora ründajatest Sten Reinkorti ja Otto-Robert Lipu Kuressaarde laenule ning Aleksandr Šapovalovi Tallinna Kalevisse laenule. Ründajatest liitusid võistkonnaga Lepik ja 17-aastane Tristan Pajo, kes registeeriti Flora U21 meeskonda.

Lepiku trauma järel väljakule pääsenud Rauno Alliku avas matši skoori 34. minutil. 37. minutil suurendas kodumeeskonna eduseisu Konstantin Vassiljev. 48. minutil realiseeris Vassiljev veel penalti ning 75. minutil vormistas lõppseisu Sergei Zenjov. Kuressaare lõpetas kohtumise vähemuses, kui 76. minutil teenis teise kollase kaardi Märten Pajunurm.

Turniiritabelis kerkis Flora 51 punktiga liidriks. Kaks kohtumist vähem pidanud FCI Levadia on 48 punktiga teine. Kuressaare on 28 punktiga viies.