Homme kell 18.00 mängitakse sama vastasega uuesti. Otsepilti näeb Volej.TV vahendusel.

Tulemusest olulisem on koondise jaoks, et Eesti poolel said taas mängida mitmed vigastustest paranenud mehed nagu Robert Täht ja Renee Teppan ning pikema pausi järel on tagasi ka Oliver Venno, kirjutab Volley.ee.

Eesti alustas koosseisus Renet Vanker, Venno, Täht, Martti Juhkami, Andri Aganits, Henri Treial, libero Silver Maar. Tasavägiselt kulgenud avageimis said tšehhid 21:21 seisult ette 23:21. Treiali punkt kahandas vahe minimaalseks, ent rohkem punkte ei saadud ja geim läks Tšehhile tulemusega 25:22. Teises vaatuses jäid eestlased geimi lõpus 22:24 kaotusseisu, Täht päästis siis esimese geimpalli ära, ent Venno servivea järel võitis Tšehhi geimi 25:23.

Kolmandas vaatuses alustasid Vanker, Teppan, Märt Tammearu, Karli Allik, Treial, Marx Aru ja Maar, hiljem sekkus Markkus Keel. Seda geimi kontrollisid tšehhid, minnes ette 18:12 ja pannes lõpuks maksma 25:18 paremuse. Ka neljandas jätkas sama koosseis, lisaks sekkus Johan Vahter. See vaatus kaotati 21:25.

STATISTIKA: Täht kerkis 11 punktiga (+6, rünnak 11st 9) Eesti resultatiivseimaks, Venno panustas 9 punkti (+5), Teppan 7 silma (+5) ning Tammearu 6 punkti (-5). Eesti vastuvõtt oli 39%, rünnak 45%, blokist saadi 5 ja servilt 4 punkti (eksiti 23 pallingul).

Tšehhi parim oli 13 punktiga (+9) Patrik Indra. Tšehhide vastuvõtt oli 48% ja rünnak 49%, blokist teeniti 12 ja servilt 8 pukti (21 viga).

Koondise koosseis mängudeks Tšehhiga:

Sidemängijad: Renet Vanker, Markkus Keel;
Diagonaalründajad: Oliver Venno, Renee Teppan;
Nurgaründajad: Robert Täht, Martti Juhkami, Märt Tammearu, Karli Allik, Stefan Kaibald;
Temporündajad: Andri Aganits, Timo Tammemaa, Henri Treial, Marx Aru;
Liberod: Silver Maar, Johan Vahter.