C-alagruppi kuuluvate eestlaste turniir algab neljapäeval Eesti aja järgi kell 12, kui alagrupi esimeses mängus kohtutakse19-aastaste prantslaste Arthur Canet’ ja Téo Rotariga. Lisaks neil on on C-alagrupis rootslastest valitsevad Euroopa meistrid David Åhman ja Jonatan Hellvig ning Austria duo Mathias Seiser ja Christoph Dressler.

Nõlvak ja Tiisaar tõdesid, et tänavusele tiitlivõistlusele on eelnenud keeruline ja rohkete nappide kaotustega hooaeg, mis on enesekindlusele jätnud oma jälje. „Oma mäng ei ole praegu nii enesekindel olnud ja võite on vähe tulnud – oleme küll tihti olnud võitudele väga lähedal, aga kõik on teisele poole libisenud. Võttes arvesse meie seisu ja vaadates ka konkurente, võib öelda, et iga võit on teretulnud,“ ütles Tiisaar.

Kui mullusele EM-ile sõideti võidumõtetega, siis tänavu hindab Eesti esipaar enim platsil olemise nautimist ja omavahelise klapi taastamist. „Kohtadest ja võidust tähtsam on oma mängu, koostöö ja hoo leidmine. Küll siis õige tulemus ka tuleb,“ avas tänavuse võistluse eesmärke Tiisaar, kes lõpetas 2022. aasta EMi koos Nõlvakuga üheksandal kohal.