Viimased pool aastat mängis Vaštšuk Iirimaal Sligo Roversis, kus tal ei õnnestunud kaheksa kohtumisega jalga valgeks saada.

Poolkaitsja sõnul mängis Voždovaciga liitumise juures suurt rolli see, et klubis tegutseb peatreenerina endine Levadia juhendaja Marko Savic.

„Esmamulje on väga hea ja olen rahul, et siia tulin. Otsustasin Voždovaci kasuks, sest see on hea klubi ja mul on olnud varasemalt peatreener Marko Saviciga hea koostöö. Nad tahtsid mind siia ja võtsin kutse rõõmuga vastu,“ rääkis Vaštšuk Voždovaci pressiteenituse vahendusel.

Huvitaval kombel on 27-aastane Vaštšuk oma uues koduklubis vanim mängija.

„See on minu jaoks täiesti uus kogemus, eriti arvestades seda, et 27 pole nii suur number. Ma tean, et klubi on harjunud palkama nori ja talendikaid mängijaid ning loodetavasti suudan neid aidata. Juba järgmises mängus olen 60-70% valmis, aga see on treeneri otsustada, kas peaksin mängima. Ma luban, et jätan selle klubi ees oma südame väljakule,“ lisas Eesti koondislane.

Noorena sai Vaštšuk jalgpalliharidust Venemaa klubis Moskva Dinamo ja inglaste Readingus, hiljem on ta esindanud teiste seas Läti satsi FC Riia, bulgaarlaste Sofia Levskit ning enne Ukraina sõja lahvatamist oli ta käed löönud sealse Poltava Vorsklaga. Enne möödunud suvel Poola klubi Mieleci Staliga liitumist mängis ta kodumaal Levadias.

Voždovac sai eelmisel hooajal Serbia kõrgliigas 16 meeskonna konkurentsis seitsmenda koha. Tänavust hooaega alustati 0:0 viigiga Ivanjica Javori vastu.