Intsident rullus lahti mõni tund pärast kohtumist, kui relvastatud fännide seltskond otsustas Vélezi mängijatele treeningkeskuse ees korraliku peapesu anda.

„Nad virutasid mulle kaks korda näkku ja tirisid mind jakist. Ma olin liiga hirmul ja tiimikaaslased ei julgenud koju minna, sest nad kartsid jälitamist. Ühele meist isegi öeldi: „Tule autost välja või tulistame sind kaks korda jalga,“" vahendab ESPN 17-aastase ründaja Gianluca Prestianni sõnu.

Mängija, keda relvaga ähvardati, oli 32-aastane äärekaitsja Leonardo Jara. „Nad peatasid mu ees auto, tahtsid, et ma enda omast välja tuleksin ning ähvardasid mind jalga tulistada,“ meenutas Jara kohalikus raadiosaates ebameeldivat vahejuhtumit.

Fännide pahameele põhjustas ilmselt tõik, et Vélezil õnnestus möödunud hooajal võita kõigest viis kohtumist, mis andis neile liigatabelis 28 meeskonna konkurentsis 25. koha.

Kohaliku meedia teatel ei soovinud mängijad küll politseile kaebust esitada, aga nad kutsuti siiski ülekuulamisele ja peatreener Sebastián Méndezi sõnul ei naasta treeningutele enne, kui turvalisus on tagatud.

Putsad varna riputanud Godin aga Vélezi fännide pärast enam mõistagi muretsema ei pea. 37-aastane keskkaitsja esindas särava karjääri jooksul nii Villareali, Madridi Atleticot, Milano Interit kui ka Cagliarit, kus tema meeskonnakaaslaseks oli muuhulgas Ragnar Klavan.

2014. aastal tuli Godin Atletico ridades Hispaania meistriks. Kahel korral jõudsid nad Meistrite liiga finaali, kuid pidid mõlemal juhul Madridi Reali paremust tunnistama. Küll aga triumfeeris Godin koos Atleticoga kahel korral Euroopa liigas ja pistis taskusse kolm UEFA Superkarikat. Uruguay koondise eest pidas Godin 161 kohtumist ning lõi kaheksa väravat.